Afbeelding
Foto: aangeleverd

Kamper Leesfestijn

zaterdag 10 juni 2023 10:00

Zaterdag 10 juni wordt het Kamper Leesfestijn georganiseerd in de binnenstad van Kampen. Een dag vol met boeken: lezen, voorlezen, illustreren, ontdekken en speuren! Er worden verschillende workshops gegeven door bekende illustratoren en schrijvers. Ook kun je je boek laten signeren door Iris Boter, Marieke ten Berge, Tiny Fisscher en Djenné Fila. Hou social media in de gaten voor het gehele programma!

Workshops
Voor de volgende workshops kun je je nu opgeven via het Instagram account van Kiekoo_winkel:

Signeren
Jouw favoriete boek laten signeren? Op zaterdag 10 juni kan dat bij Kiekoo! Kom gezellig langs in de winkel en maak een keuze uit onderstaande titels:

10:00 uur Iris Boter 

Zootje ongeregeld  -  Voor altijd  -  De zoete zusjes  -  juf Braaksel  -  De bouwbaas  -  De rampzalige avonturen van Herre

12:30u Marieke ten Berge
Polder  -  Noord  -  Kleur  -  Het dieren vriendenboek

14:15u Tiny Fisscher
De droom van Schildpad  -  Het geluk van Schildpad  -  Het kan ook andersom  -  dit.  -  Wij willen een pannenkoek

15:15u Djenné Fila 
Toen rups een vlinder werd  -  De vuurvogel  -  Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen

Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete boek er nog is? Reserveer dan vooraf! Dan staat jouw boek klaar om gesigneerd te worden! Reserveren kan via het instagramaccount van Kiekoo: Kiekoo_winkel.

De workshops worden gratis aangeboden door Kiekoo en het heropeningsfonds van de gemeente Kampen. Kiekoo werkt samen met de bibliotheek, zo kunnen er deze dag veel boeken gelezen en bekeken worden! Signeren van boeken kan na aanschaf van een exemplaar in de winkel plaatsvinden.