Open vrouwenochtend met Priscilla Docter

vrijdag 9 juni 2023 9:15 tot 11:30

Als afsluiting van het seizoen van de bijbelstudiegroepen voor vrouwen op Kamperveen wordt er vrijdag 9 juni een open vrouwenochtend georganiseerd. Naast ontmoeting en samenzang zullen we luisteren naar spreekster: Priscilla Docter- Agteres. Zij zal spreken over het thema: Wie ben ik in Christus? Eén van de grootste noden van mensen in onze tijd is het ontbreken van innerlijke zekerheid en een besef van identiteit. Jezus biedt dit aan en nodigt ieder mens uit tot Hem te komen en Zijn waarde, zekerheid en doel te vinden in Hem. Priscilla zal ons hierin meenemen en vanuit de Bijbel laten zien wat God zegt over jouw identiteit in Hem! Priscilla is auteur, spreekster en oprichter van het platform Supermam. Ze geeft identiteitstrainingen en coacht vrouwen. Ze is getrouwd met Eduard en samen hebben zij zes kinderen. Vanuit huis schrijft ze boeken en blogs (www.priscilladocter.nl) en geeft ze Bijbels onderwijs op verschillende plekken. Priscilla is een pionier en houdt van dingen opzetten of nieuw leven inblazen. Jezus is haar grote inspirator en doel van haar bestaan. Hem betrekken in alle facetten van haar leven is een levensstijl geworden.

Het programma is van 9.30 tot 11.30 uur met een inloop vanaf 9.15 uur met koffie/thee en iets lekkers. Er zal gecollecteerd worden voor de onkosten én voor de Supermam Foundation van Priscilla. Kinderoppas is aanwezig. Er is een boekentafel en er zijn deze ochtend Israël producten te koop. 

Locatie: De Veenhof (naast Hervormde Kerk) Kamperveen, Hogeweg 49. Alle vrouwen van Kamperveen en omstreken zijn van harte uitgenodigd! Laat je bemoedigen deze ochtend en neem gerust iemand mee! We hopen en bidden dat we een gezegende ochtend met elkaar mogen hebben.

Hartelijke groeten, Harriët van ‘t Oever, Antje de Ruiter & Mariëlle van Winkelen