Afbeelding
Foto: Robert Westera

Voorronde van Kunstbende Overijssel

zondag 14 april 2024 12:30 tot 20:00

ZWOLLE - De voorronde van Kunstbende Overijssel in Hedon Zwolle vindt plaats op zondag 14 april. Tijdens dit evenement laten meer dan vijftig jongeren tussen de 13 en 19 jaar oud hun zelfgemaakte act of werk zien in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Entree is gratis. 

Om 12:30 is de officiële opening van Kunstbende Overijssel met gedeputeerde Tijs de Bree. Daarna is er tot 20:00 uur een uitgebreid en divers programma te zien met onder andere Dani Zwiers (17 jaar) uit Kampen) die nu voor de vijfde keer meedoet. Winnaars van de voorronde krijgen een individueel coachingstraject aangeboden en alle 1e prijswinnaars stromen door naar de Landelijke Finale op zaterdag 29 juni in Amsterdam. 

Naast het officiële programma op het podium is er ook genoeg randprogramma: een photobooth waar men een leuke herinnering mee naar huis kan nemen, een chillhoek, spelletjes en verrassingen wanneer men door het pand struint. 

Kunstbende Overijssel wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle, Gemeente Deventer, Gemeente Enschede, Gemeente Hof van Twente, Home of Talents, VSB Fonds, Rabobank, Hervormd Weeshuis en Hedon Zwolle. 

Kijk voor meer informatie op www.kunstbende.nl.