Afbeelding
Foto: Informatiepunt Kampen

Informatiepunt Kampen - jouw sociale gids

dinsdag 23 april 10:00 - 12:00

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Wij zijn jouw sociale gids in de gemeente Kampen en helpen je graag. Je bent welkom voor al je vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg, geldzaken, digitale hulp en opvoeden en opgroeien. Ook voor betrouwbare informatie over eenzaamheid, vervoer, jouw buurt, ouder worden en lezen en schrijven ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Informatiepunt Kampen werken deskundige mensen met een warm hart, die goed kunnen luisteren en graag de tijd voor je nemen. We beschikken over een groot netwerk en kunnen je daarom altijd in contact brengen met de juiste organisatie. Als je het liever hebt, leggen we samen dat contact. We helpen je altijd op weg.

We zijn gevestigd op de 1e verdieping van de Bibliotheek Kampen en meerdere dagdelen per week geopend. Informatiepunt Kampen is een samenwerking tussen WijZ Welzijn, bibliotheek Kampen, Humanitas, stichting Present en gemeente Kampen. 

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.informatiepuntkampen.nl

Locatie