Afbeelding

Rioolservicekampen.nl staat 24/7 klaar voor iedereen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Rioolservicekampen.nl is al negen jaar een betrouwbare partner voor veel mensen in Kampen en omstreken. En dat is niet zo raar. Eigenaar John de Waard staat 24 uur per dag voor de mensen klaar en legt de nadruk op service.

John de Waard ging negen jaar geleden van start met zijn eigen bedrijf onder de noemer Rioolservicekampen.nl en kende een vliegende start. Dat was mede te danken aan de website die werd gerealiseerd door Peter Boks. Daarnaast heeft De Waard altijd voor de mensen klaargestaan met een 24-uurs dienst. Zijn vrouw Yvonne de Waard-De Harde speelt op de achtergrond een belangrijke rol. Zij verzorgt de administratie.

De afgelopen jaren is het bedrijf fors gegroeid. Van de Waard werkt nog steeds alleen, maar heeft daarnaast een uiterst succesvolle samenwerking met verschillende gerenommeerde bedrijven. Rioolservicekampen.nl is dan ook een loodgietersbedrijf in de breedste zin van het woord. De Waard biedt hulp bij bijvoorbeeld een verstopping van een keuken of een toiletverstopping. Maar ook voor de aanleg van een riool draait hij zijn handen niet om. Daarnaast is hij ook beschikbaar voor schilder- en timmerwerk of andere klussen rondom een huis. Rioolservicekampen.nl heeft alles in eigen beheer. Is er een lekkage, dan lost De Waard het op. Vervolgens wordt de schade altijd hersteld.

De specialiteit van Rioolservicekampen.nl is het doorspuiten en het repareren van het riool. De Waard heeft de beschikking over twee rioolmachines, twee bussen, rookdetectie en een camera en richt zich op Kampen en een straal van zo’n 25 kilometer rondom de Hanzestad. “Ik probeer iedereen te helpen. Particulieren en bedrijven. Met mijn service bied ik een reikende hand. Stuur mij een ap met daarin je naam, adres en postcode en vermeld wanneer je geholpen wilt worden. Als mensen geen ap sturen, kan ik niet helpen”, besluit De Waard.

Rioolservicekampen.nl

Tel: 06 203 885 82

Deze foto geeft het vooroorlogse Wittenstein bij Kamperveen weer. 
Oorlogsverhalen van Groot IJsselmuiden (2/3): Cees Visscher, Kampen en Kamperveen Algemeen 2 mei, 12:53
Hendrik van't Veer één van de personen uit de verzetsgroep Wilsum.
Oorlogsverhalen uit Groot IJsselmuiden (3/3): De verzetsgroep Wilsum in beeld Algemeen 2 mei, 12:52
Afbeelding
Orgelconcert op Hemelvaartsdag door Evan Bogerd Algemeen 2 mei, 12:40