Afbeelding

Op Tweede Paasdag tot 4.000,- euro Paasvoordeel bij Van Kesteren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van Kesteren opent ook op Tweede Paasdag in Kampen haar deuren. Met alle respect voor de huidige Corona-richtlijnen biedt de Renault-dealer dan Paasvoordeel aan op alle voorraadmodellen van de Twingo, Clio, Captur en ZOE. Daarbij kan uw korting oplopen tot wel 4.000,- euro.

De kortingen die Van Kesteren aanbiedt op Tweede Paasdag verschillen per voorraadmodel. U ontvangt 1.000,- euro korting op een nieuwe Renault Twingo. Als u een nieuwe Clio of Captur bestelt, loopt het voordeel op tot 1.300,- euro. En in het geval van de nieuwe Renault ZOE zelfs tot 4.000,- euro. “En om nog wat vrolijkheid in deze vreemde tijden te brengen, geven we op al deze modellen ook nog eens vijf jaar garantie’’, aldus directeur Wimfried van Kesteren.

Coronarichtlijnen strikt in acht
De Paasvoordeelactie duurt zolang de voorraad strekt en loopt tot uiterlijk 5 mei 2020. “Vanaf het Paasweekeind vertellen onze verkopers u er alles over en staan ze graag voor u klaar met passend advies. Daarbij staat ook in deze actieweken de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. Daarom nemen we alle Coronarichtlijnen strikt in acht.”

Goede inruilprijzen
Naast interessante kortingen kunt u ook rekenen op prima inruilprijzen. “We beschikken over een uitstekende occasion-afdeling”, aldus Van Kesteren. “Goede dealeronderhouden occasions zijn dan ook bijzonder welkom bij ons. Zeker met het Paasvoordeel vormen onze inruilprijzen nu een aantrekkelijke combinatie.”

Om voor het Paasvoordeel in aanmerking te komen, moet uw order voor 5 mei definitief zijn. “U heeft na Tweede Paasdag dus nog drie weken bedenktijd om uw korting echt te verzilveren.”

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22