Tiende Kamper Mannenzang in Bovenkerk

Algemeen

KAMPEN - De tiende Kamper Mannenzang wordt in de Bovenkerk gehouden op vrijdag 25 september. De avond begint om 19.30 uur en de entree is gratis.

Dit betekent een avond vol samenzang van psalmen, gezangen en geestelijke liederen met medewerking van Bovenstemgroep Noord-Oost Veluwe onder leiding van Lulof Dalhuisen, Harm Hoeve(orgel) en Jan Quintus Zwart (dirigent). De avond wordt gehouden rond het thema 'Hem verhogen in mijn lied'.
Van deze jubileumzangavond wordt een cd-opname gemaakt. Gratis parkeren is mogelijk bij het gemeentehuis (Europalaan, hoek Burgemeester Berghuisplein). ?Alle zanglustige mannen worden hartelijk uitgenodigd om te komen zingen. Dames zijn van harte welkom als toehoorder?, aldus de organisatie.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16