VV Kampen kansloos bij titelkandidaat

HASSELT ? VV Kampen had zaterdag weinig te vertellen bij Olympia '28. De ploeg uit Hasselt was een maatje te groot en won overtuigend  met 4-1.

Trainer Arjan ten Hove had gekozen voor een meer behoudende tactiek, maar Kampen gaf aan de zijkanten teveel ruimte weg. Na drie minuten kwam Kampen al op achterstand. Keeper John Mulder kreeg een schot van Michel Klink niet onder controle. In de rebound scoorde Wesley Pestman. Even later had Revelino Sabono een goede kans op de gelijkmaker, maar de afwerking van de spits was ondermaats. Daarna kwam Kampen er lange tijd niet aan te pas. Olympia combineerde naar hartenlust en tilde de stand na 3-0 bij rust via twee goals van Kjelt Bonhof. Daar mocht Kampen niet eens over mopperen.

In het tweede bedrijf speelde Kampen beter, al bleef Olympia domineren. Sabono maakte in de 56ste minuut de 3-1. Daarna liet Kevin Veger een kans liggen. Oympia kwam vervolgens op 4-1 via Robert Wursten. Kampen was nog dichtbij de 4-2. Een schot van René Dorgelo werd gekeerd door keeper Fijnheer. In de rebound schoot Sabono naast. Aan de andere kant liet Olympia enkele goede kansen onbenut.

Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22