Salland Natuur Fair heeft recordaantal standhouders

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De organisatie van de Salland Natuur Fair, die op 13 september op landgoed Groot Zwaaftink in Heeten wordt gehouden, heeft dit jaar een recordaantal standhouders. De 17e editie van de Salland Natuur Fair telt maar liefst 135 standhouders. De Salland Natuur Fair wordt dit jaar onderverdeeld in diverse themapleinen. Naast de bekende pleinen met oude ambachten, diverse dierensoorten,  natuur en Jacht en outdoor zijn er dit jaar enorm veel standhouders met diverse streekeigen producten.

In samenwerking met Stichting Het Natuurlijk Huus komt er dit jaar een speciaal themaplein over duurzaamheid met maar liefst dertig Sallandse partijen die allen gericht zijn op duurzaamheid. Zonne-energie, windenergie, groene daken. Ook staan er verschillende kramen waar bezoekers van de fair informatie kunnen krijgen over duurzame landbouw.

Kinderen kunnen diverse workshops volgen, zoals nestkasten timmeren, broodjes bakken en zelf een potje jam maken. Daarnaast zijn er diverse belevenissen speciaal voor kinderen, zoals een vliegend tapijt ? mogelijk gemaakt door Belgische trekpaarden -  en een laan van boomgezichten, waarbij kinderen met natuurlijke materialen een gezicht op een boom kunnen maken.

De Salland Natuur Fair vindt plaats op zondag 13 september op Landgoed Groot Zwaaftink aan de Heetenseweg 26 in Heeten. De fair is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 6 euro. De entreeprijs voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar bedraagt 3 euro. De toegang is gratis voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Meer informatie: www.sallandnatuurfair.nl of www.facebook.com/SallandNatuurFair. Nieuwsgierig naar het volledige programma van de fair? Kijk op www.sallandnatuurfair.nl.