Afbeelding

The Big Event bij Broekhuis Opel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Broekhuis Opel maakt het kopen van een nieuwe auto wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 7 tot en met 12 september, krijgt men 2.000 euro extra inruilwaarde op alles wat rolt en rijdt. Van driewielers tot kinderwagens, van skateboards tot speelgoedauto's, van knikkers tot grasmaaiers, van bowlingballen tot biljartballen.

Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor 500 euro gratis brandstof en mag men voor 250 aan Opel-accessoires uitkiezen.

?The Big Event strijkt in september 2015 ook in ons land neer?, vertelt William Wemmenhove, verkoopleider Broekhuis IJsselmuiden. ?Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom.? Via www.opel.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 7 tot en met 12 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Broekhuis inruilen.

William Wemmenhove: ?Mensen die met de inruil-waardecheque bij ons komen, krijgen bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan onze The Big Event Roulette. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, zoals tickets voor Feyenoord ? Ajax, een accessoire-cheque ter waarde van 500 euro een set winterbanden, een jaarabonnement op AutoWeek en een weekendje weg.?

Voor de 500 euro brandstof verstrekt Broekhuis aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-klanten voor 250 aan extra accessoires uitkiezen.

Broekhuis Opel
Kleiland 10
8271 RW IJsselmuiden
(038) 33 14 555