Afbeelding
Pixabay

Persoonlijke aandacht voor Overijssels mkb tijdens ‘Week van de ondernemer’

Algemeen

REGIO - Ook dit jaar zet de provincie Overijssel ondernemers in de schijnwerpers. Dit gebeurt tijdens de ‘Week van de ondernemer’ die start op vrijdag 13 november. “De vele mkb-ondernemers, waaronder familiebedrijven, vormen de motor van de Overijsselse economie. Zij verdienen alle complimenten voor hoe zij zich staande houden in deze tijd”, aldus gedeputeerde Eddy van Hijum. 

Vanwege de coronamaatregelen zullen er geen fysieke bezoeken plaatsvinden. Dankzij de creativiteit en veerkracht van de deelnemende bedrijven ontmoeten de gedeputeerden de te bezoeken bedrijven digitaal. Hoewel de gesprekken op afstand plaatsvinden wordt er toch gezamenlijk taart gegeten die bij beide partijen wordt bezorgd. Bij de bezoeken ligt de nadruk op de inhoud van de gesprekken en de persoonlijke aandacht van de gedeputeerden voor deze ondernemers en hun medewerkers. 

Op 17 november vinden in deze regio tweee digitale ontmoetingen plaats tijdens de ‘Week van de ondernemer’. Gedeputeerden Tijs De Bree en Monique van Haaf bezoeken om 13.00 uur Van der Sluis Technische Bedrijven B.V. in Genemuiden en om 14.45 uur Boxum Installatiegroep in Vollenhove. 

Fred Sollie

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22