Afbeelding
Foto: Madeleine Bolle

Nomineer een Gouden Buur

Algemeen

Beter een gouden buur, dan een verre vriend. Wie ook een buur heeft die goud waard is, kan hem of haar op Burendag op zaterdag 24 september in het zonnetje zetten met de Gouden Buur Award 2022. Nomineren kan via nextdoor.nl/goudenbuur.

Nomineren kan tot donderdag 8 september, hierna selecteert Nextdoor in iedere provincie de meest inspirerende nominatie. De aanmelder krijgt een Gouden Buur Award toegestuurd en een verrassingspakket om de uitreiking nog feestelijker te maken.

Als een nominatie niet in de prijzen val, kan de genomineerde alsnog in het zonnetje worden gezet via de digitale Gouden Buur Award die men na je aanvraag halverwege september per e-mail ontvangt. 

Michel Visser van Nextdoor Nederland zegt: “Elk jaar in september viert Nextdoor wereldwijd Burenmaand en op Burendag, dit jaar op zaterdag 24 september, kiezen we ervoor om buren die zich keer op keer voor de buurt inzetten eens extra in het zonnetje te zetten. De Gouden Buur Award was voorgaande jaren wederom een groot succes en ook dit jaar gaan we weer op zoek naar die buitengewone buren! Met dit jaarlijks terugkerende initiatief willen we buren inspireren bij te dragen aan het bouwen van sterke, sociale en inclusieve buurten.”