Wilsum krijgt te weinig tegen SC Lutten

LUTTEN ? Wilsum en SC Lutten deden weinig voor elkaar onder en maakten er zaterdag een aantrekkelijke wedstrijd van. Uiteindelijk stond Wilsum wel weer met lege handen. Een benutte strafschop van SC Lutten na ruim een half uur spelen werd de ploeg van trainer Jan Stoffer fataal. In de beginfase waren er enkele grote kansen voor SC Lutten. Wilsum-keeper John Mulder hield zijn ploeg met enkele goede reddingen op de been. Daarna liet Wiljan van Zuthem enkele grote kansen liggen. Rond de 30ste minuut kwam het enige doelpunt van de middag op het scorebord. Volgens trainer Stoffer uit een gemakkelijk gegeven strafschop. ?John Veenstra hield zijn handen voor zijn gezicht. Vervolgens kreeg hij de bal tegen zijn handen aan.? Ook na rust viel er van alles te beleven met diverse kansen. Beide ploegen slaagden erin om in één minuut de paal te raken. Wilsum kon de achterstand niet meer goedmaken en moest genoegen nemen met een 1-0 nederlaag. ?Op basis van inzet hadden we een puntje verdiend. Er stond voor ons niets meer op het spel, maar de jongens hebben echt gestreden?, aldus Stoffer.