Afbeelding
Foto: Directie de Morgenster

December weggeefkast op basisschool De Morgenster

Algemeen Ingezonden

December is voor veel gezinnen een prachtige en gezellige maand. Vaak wordt sinterklaas en/of kerst met familie gevierd onder het genot van lekker eten en drinken. De kinderen worden vaak verwend met mooie cadeaus. Nu is dit helaas niet voor ieder gezin vanzelfsprekend. Veel gezinnen verkeren op dit moment in financiële nood waardoor er helemaal geen geld is voor een cadeautje. 

De Morgenster vindt het belangrijk dat ieder kind gezien wordt en we gunnen ieder kind een mooie decembermaand. Daarom hebben wij de december weggeefkast bedacht. Deze staat bij de hoofdingang direct links bij binnenkomst.

Heeft u speelgoed in huis dat er nog goed uitziet en compleet is, maar niet meer wordt gebruikt? Dan kunt u het in de kast leggen. 

Bent u of kent u een gezin in financiële nood? Dan mag u iets uit de kast halen om als cadeau weg te geven of om een ander gezin te helpen. Laten we er samen voor zorgen dat december een mooie maand wordt waarin we naar elkaar omkijken, elkaar helpen en ondersteunen waar nodig.

CBS De Morgenster 

Akelei 3