Dolly Parton ontmoet Moby op Full Color festival

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - De Wijde Blik verandert zaterdag 16 juni  in het Woodstock van Kampen. Van 13.00 tot 00.00 vindt daar het Full Color Festival plaats. Dit jaar treden vijf bands op: Doe Maar Na, Lola Kite, Gruppo Sportivo, Stefany June en The Memphis Maniacs. Wat zegt de organisatie over de bands?


 


Doe Maar Na 17.30 - 18.15 uur


"De aftrap van het muziekprogramma van het Full Color Festival wordt dit jaar verzorgd door onze eigen Kamper band: Doe Maar Na, de tributeband van Doe Maar! "


Lola Kite 18.45 - 19.30 uur


"Lola Kite maakt muziek waarop de dames dansen en de heren mogen wegdromen. De band brengt meefluitbare kermispop met vrolijke synthesizers en dromerige melodie."


Gruppo Sportivo 20.00 - 20.45 uur


"De band die aan de wieg stond van de New wave in Nederland, is al sinds 1976 actief. Na 36 jaar zijn ze nog steeds razend populair en niet te stoppen."


Stefany June 21.15 - 22.00 uur


"Stefany June is een singer-songwriter die op het podium wil dansen, zingen en springen. Samen met haar band maakt ze vrolijke en zeer dansbare electropop."


Memphis Maniacs 22.30 - 23.30 uur


"Met de Memphis Maniacs hebben we beste afsluiter die we ons konden wensen. De Maniacs zijn de enige, mash-up- rockpance band van Nederland. Ze gooien de gehele muzikale historie in een blender en voegen daar een flinke hoeveelheid glitter gglamour aan toe. Het resultaat: de kracht van een live band die klinkt als een dj. Deze 'Masters of the Mash-Ups' smijten met ingenieus muzikaal knip- en plakwerk diverse hits uit alle denkbare genres door elkaar. Verwacht Enrique Iglesias vs. Chemical Brothers, Metallica vs. Eurythmics en Moby vs. Dolly Parton. Het klinkt onmogelijk, maar de Memphis Maniacs presteren het."


 

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22