Afbeelding
Foto: Copyright © 2018 Maronstills / Maaike Ronhaar

Uniek herdenkingsconcert van Phion in De Burgwal

Algemeen

Een mens kent heel wat uiteenlopende momenten in zijn leven om op te reflecteren. We vieren de mooie momenten van ons bestaan en herdenken de verdrietige aangelegenheden. Op zaterdagavond 4 mei bent u van harte welkom bij een uniek herdenkingsconcert in De Burgwal. Dit kamermuziekconcert door Phion laat in een gevarieerd programma het contrast tussen vieren en herdenken horen. Een concert om absoluut niet te missen!

Phion, hét orkest van Gelderland & Overijssel, komt met een gevarieerd programma dat uitnodigt tot terugkijken en reflecteren. U kunt onder andere luisteren naar de prachtige muziek van componisten Brahms en Stravinsky. Een bijzondere rol is weggelegd voor dichter Jesse Laport, die ons meeneemt in een verhaal waarin gevierd en herdacht wordt. Hij liet zich hiervoor inspireren door L’Histoire du Soldat van Stravinsky. Zo vullen woord en muziek elkaar perfect aan in het vieren en herdenken in de loop der eeuwen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 4 mei en begint om 21:00. Kaarten kosten €20,- en zijn te koop via de website van De Burgwal of aan de deur. Dit is een partnerbijdrage van De Burgwal.