Vijf-euro-actie in kledingwinkel

Algemeen

KAMPEN - In de kledingwinkel van het Leger des Heils Kampen wordt van 7 tot en met 10 december aan iedere bezoeker een hele zak met A-kwaliteit kleding aangeboden voor vijf euro.

Luitenant Aalt Fikse van het Leger des Heils:  “In deze dure decembermaand willen we de mensen graag tegemoetkomen. De kledingwinkel wordt goed bezocht en vanuit de gemeenschap krijgen we jaarlijks ook veel kleding, zo'n 50.000 kilo. Een ieder mag bij ons kleding kopen. Met de opbrengst van de kleding worden andere programma’s bekostigd, waaronder de noodopvang en inloop."  Fikse geeft aan dat na donderdag 10 december de kledingwinkel enkele weken gesloten is.  Vanaf maandag 4 januari gelden weer de normale openingstijden. Het adres is  Bovennieuwstraat 33-35 in Kampen.”

Volgens Fikse is het Leger zich al volop aan het voorbereiden op de Kerstperiode. De kerstpotten zullen binnenkort weer op verschillende plekken staan en met de opbrengst worden dan weer Kerstpakketten samengesteld. Ook zijn de voorbereidingen voor de verschillende Kerstvieringen in volle gang. Er zal een ruim aanbod zijn voor jong en oud. Zie ook www.korpskampen.legerdesheils.nl.