Afbeelding

Fit For You heeft nu nog meer te bieden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Fit For You is uitgebreid. De sportschool aan de Industrieweg is uitgebouwd met 100 vierkant meter. In deze nieuwe ruimte zijn tientallen fitnessapparaten neergezet, zodat eigenaar Dries Plender nog meer mensen kan bedienen.

Plender ging vorig jaar november van start met zijn nieuwe sportschool Fit For You. De focus lag in het begin vooral op groepslessen. Ook konden sporters zich uitleven op cardiotoestellen.

Dankzij de recente uitbreiding kan Plender nu ook andere sporters bedienen. In de nieuwe ruimte zijn tientallen fitnessapparaten geplaatst voor het trainen van het hele lichaam. Ook zijn de toestellen geschikt voor revalidatie- of krachttraining. Bij de groepslessen biedt Fit For You nu voor het eerst Aerial Yoga. “Dat is een hype. We zijn de eerste sportschool in Kampen die dit aanbiedt”, aldus Plender.

Constante begeleiding

Persoonlijke begeleiding is en blijft de belangrijkste pijler van de sportschool. “Wij bieden constante begeleiding. We onderscheiden ons echt in persoonlijke aandacht. Voor de sporters worden de trainingen en de voeding op maat gemaakt. Bovendien werken we louter met goed opgeleide instructeurs”, vertelt Plender.

Fit For You is van maandag tot en met donderdag ’s morgens geopend van 8.30 tot 12.00 en van 16.00 tot 21.30 uur. ’s Middags (12.00 tot 16.00 uur) is de sportschool alleen open op afspraak. “Daarmee willen we mensen een rustige sportomgeving en privacy bieden en extra persoonlijke aandacht.” Op vrijdag zijn de openingstijden grotendeels hetzelfde. Wel sluit de sportschool een half uur eerder. Op zaterdag kan er worden gesport van 9.30 tot 12.00 uur. Schrijf je nu in als lid. Tot en met maart betaal je geen inschrijfgeld.

Fit For You

Industrieweg 3L Kampen

(038) 337 96 66

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22