Afbeelding

VriendenLoterij vervult hartenwens Ruud uit Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ruud van der Kerkhof uit Kampen. YMCA Jeugdwerk deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een vakantie voor Ruud en zijn zoon.

Dinet Kreeft, jeugdwerkconsulent bij YMCA: "Ruud is sinds een aantal maanden als vrijwilliger betrokken bij ons project BePart in Kampen. Ondanks dat hij het zelf niet makkelijk heeft, werkt hij actief mee aan het organiseren van leuke activiteiten voor kinderen die opgroeien in een lastige situatie. Vanuit zijn eigen ervaringen en talent levert hij een belangrijk aandeel in de werkgroep. Vanwege zijn inzet voor ons project willen we hem in het zonnetje zetten. Dankzij het VriendenFonds kan hij even uit de sleur van alle dag en samen met zijn zoon op vakantie gaan."

Ruud van der Kerkhof: "Geweldig! Mijn hart heeft sinds lange tijd weer eens een goed gevoel. Ik kan niet wachten om met mijn zoon op vakantie te gaan."

YMCA is een organisatie die zich inzet voor kwalitatief goed jeugdwerk. YMCA biedt kinderen, tieners en jongeren een plek waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen.

VriendenFonds vervult hartenwensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs en verenigingen verbonden aan de VriendenLoterij en andere organisaties met een sociaal belang behartigende instelling een aanvraag doen bij het VriendenFonds om iemand binnen de organisatie een steuntje in de rug te geven of in het zonnetje te zetten. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een financiële bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren.

Meer informatie staat op www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47