Afbeelding

Kleurrijke voorjaarsmode bij Lijfstijl Mode Emmeloord

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen woensdag 15 maart heeft Lijfstijl Mode aan het Kettingplein in Emmeloord weer een zeer geslaagde voorjaarsmodeshow gehad in de eigen winkel. De stijl van de vrouw is gekoppeld aan haar persoonlijkheid, niet aan haar maat. Dit is de slogan van Lijfstijl Mode en ook dit voorjaar kan iedere vrouw haar eigen stijl en smaak bepalen in een zeer uitgebreide kleurrijke collectie.

Lijfstijl Mode staat al meer dan 20 jaar bekend op het gebied van de grote namen van bekende merken op het gebied van de grotere maten, zoals Exelle, Yesta, K.J. Brand, Twister, Chalou/Sempre Piu. Merken met een eigen stijl en bijzondere uitstraling zijn Ophilia, Rimini, Prisa, Pont Neuf en Zuzabart.

"We hebben ook altijd een ruime keuze in broeken", vertelt Nienke Woudwijk, eigenaresse van Lijstijl Mode. "ook speciaal voor vrouwen met zware bovenbenen - lipoedeem benen - hebben we volop keus in jeans maar ook in aparte broeken in verschillende modellen en stoffen. Trends voor dit voorjaar zien we in veel streep- en grafische prints en marineblauw is het nieuwe zwart."

Haar eigen label Your Style by Lijfstijl Mode voert een collectie die inspeelt op de directe vraag met betrekking tot kleuren en laatste trends op het gebied van mode. De collectie omvat een ruime keus in verschillende stijlen en prijscategorieën en alles in maat 44 tot en met maat 60. "We kunnen met ons eigen merk snel inspelen op de specifieke wensen van de klant en goede service bieden."

"Elke vrouw is mooi en bijzonder", vindt Nienke, "en elke vrouw mag en kan het maximale uit haar leven halen. Belangrijk is dat je gezien wilt worden en onderscheid wilt maken. Daarbij geven wij graag persoonlijk advies voor een perfecte pasvorm." Ook heeft Lijfstijl Mode een uitgebreide sieraden collectie. "Een mooi sieraad maakt je outfit af en geeft een persoonlijk tintje aan wie jij bent en wilt uitstralen!"

Lijfstijl Mode

Lange Nering 97

Emmeloord

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22