Afbeelding

Deltaruiters sterk bij eigen Maarle Concours

Sport

IJSSELMUIDEN – De manege van de Deltaruiters stond vorige week weer in het teken van het Maarle Concours. Dit keer stond het springen voor paarden op het programma. In de eigen Deltamanege pakte de vereniging uit IJsselmuiden diverse prijzen.

Vanaf donderdagavond ging het los. De hoogste klassen kwamen die avond aan bod.

In de klasse M gingen Berdien Westrik met Druppie en Julie Spaargaren met Dutch Zurich Omhg met respectievelijk een vierde en een vijfde prijs naar huis. In de klasse Z/ZZ eindigde Miranda Spronk met Golden Christien als derde. Laura Eiland kwam uit op een vijfde plek met Graaf.

Een dag later werd er gereden in de klassen L en B. In de klasse L was er een tweede plek voor Monica Borger met Fantacy Lady tweede. Albert Jager won met Giselle de vierde prijs en met Handsom de zesde plek. Op zaterdag werd er wederom gereden in klassen B en L en ook in M.

In de klasse L werd Julie Spaargaren met Dutch Zurich Omhg zevende en Babet vd Rijdt met Haley negende. In de klasse M verdiende Laura Eiland met H. Bright Start een vijfde prijs. Julie Spaargaren eindigde met H. Bright Star als vijfde en Jolanda van der Kooi als zesde met Zwetlana.

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22