Afbeelding

Jeroen Beekman Mode: Cheers to 50 years!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Jeroen Beekman Mode bestaat 50 jaar! Jeroen en Iris nemen u mee terug in de tijd, het ontstaan van het bedrijf, de overnames en uitbreidingen.

“Het is 50 jaar geleden dat mijn ouders, Hans en Frida Beekman, een modezaak zijn gestart op Texel”, aldus Jeroen. In 1974 besloten Hans en Frida Beekman naar het vaste land te gaan, naar Emmeloord. Een nieuw pand, een nieuw team. In 1994 openden Hans en Frida Beekman met trots de tweede winkel, in de Hanzestad Kampen.

In 1999 zetten Jeroen en Iris hun eerste stappen binnen het bedrijf. Eerst als collega’s, maar na een jaar sprong de vonk over en werden ze een (kleding)setje. In 2002 namen Jeroen en Iris de winkels in Emmeloord en Kampen over. Door de continue wil om te groeien, breidden Jeroen en Iris in 2008 uit naar Leeuwarden.

Op naar de volgende stap: In 2011 namen Jeroen en Iris een belangrijke beslissing, ze startten een webshop. Nog geen vijf jaar later werden er nog twee prachtige winkels toegevoegd. In 2014 in Hoorn en in 2016 in Barneveld.

Volgens Jeroen en Iris stond een one-brand-store altijd al op het verlanglijstje, net als een winkel in de stad Haarlem. In 2017 openden Jeroen en Iris een Marc Cain Store in Haarlem.

“Doormiddel van veel inzet, nuchterheid en humor zijn wij zomaar 50 jaar, 6 winkels en een webshop verder! Maar toch is er één constante factor die nooit is veranderd, namelijk de aandacht voor u en onze mensen.” Aldus Jeroen en Iris.

Zaterdag 6 oktober vieren Jeroen en Iris het 50-jarig jubileum van 11:00 tot 16:00 uur in Kampen. Tijdens deze dag worden er in de winkel live taarten bereid en ontvangt u bij aankoop een taart cadeau! Komt u ook gezellig langs?