Afbeelding

Plaatsen vrij muziekluistergroep

Algemeen

PLAATSEN VRIJ IN LUISTERGROEP KLASSIEKE MUZIEK.

KAMPEN – Er zijn enkele plaatsen vrij bij de muziekluistergroep in Kampen, Deze groep is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in klassieke muziek. Dat betreft muziek vanaf de Middeleeuwen tot de huidige tijd met ook aandacht voor blues, jazz en zelfs sinds dit jaar de Beatles.

De groep is aangesloten bij de landelijke organisatie Senia, die mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar brengt, in dit geval klassieke muziek. Senia levert het studie- en discussiemateriaal aan de hand van luisterfragmenten en –wijzers.

Gedurende het jaar worden er 7 muziekstukken besproken. Meestal bij een van de deelnemers thuis onder leiding van een gespreksleider. De gespreksleider is lid van de groep maar is op die bijeenkomst niet de gastheer/vrouw. De te beluisteren muziekstukken worden gekozen uit het overzicht dat jaarlijks door Senia wordt opgesteld.

‘Het samen luisteren en bespreken van muziek levert echt meerwaarde op, je deelt elkaars kennis en inzichten en haalt zo veel meer uit de muziek’, zegt een van de deelnemers.

Informatie: www.senia.nl.

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22