Pr-medewerker gezocht voor Filmhuis Kampen

Ingezonden Ingezonden

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die als pr-medewerker het team wil komen versterken. Het gaat om de volgende taken die in samenwerking met de anderen worden uitgevoerd:

- bijhouden van de website o.a. filmprogramma en nieuws
- maken en versturen van de wekelijkse nieuwsbrief
- maken van powerpointpresentatie voorafgaand aan de film
- incidenteel berichten naar de pers sturen
- bijhouden van social media

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met tekst en beeld bezig te zijn en liefst wat ervaring heeft op dat gebied. Uiteraard is er een ruime inwerkperiode en word je zo lang als nodig ondersteund door de huidige pr-medewerkers. 
 
Filmhuis Kampen is een stichting die geheel door vrijwilligers wordt gerund. Het team bestaat uit ca. 20 enthousiaste mensen die elk seizoen (van september tot mei) op vrijdag- en zaterdagavond kwaliteitsfilms vertonen in het Vestzaktheater van de Stadsgehoorzaal in Kampen.
Het bestuur, de programmeurs, pr-medewerkers, operateurs, gastvrouwen en gastheren verrichten alle werkzaamheden die komen kijken bij een filmhuis. De vrijwilligers mogen zelf gratis naar de film en een paar keer per jaar vindt er een gezamenlijke activiteit plaats!

Heb je vragen over en/of interesse in deze functie, stuur dan een mail naar n.woonink@ziggo.nl of naar pr@filmhuiskampen.nl