Afbeelding

Typen met 10 vingers is belangrijk

Partnerbijdrages

Kinderen gebruiken al op jonge leeftijd een computer of netbook. Het is daarom belangrijk dat op een goede manier het toetsenbord wordt gebruikt. Niet met een zelf aangeleerd twee of vier vingersysteem, maar met alle tienvingers en een goede basisopstelling.

Het enthousiaste team van BA&T opleidingscentrum verzorgt op zo'n 70 scholen in West Overijssel, Zuid Drenthe en Noord/Oost Veluwe typecursussen op basisscholen, waar de cursist op een goede manier 'blind' en snel leert typen en er gelet wordt op een goede zithouding.
Dit alles wordt aangeleerd met het in eigen beheer ontwikkelde internetpakket Typewriter. Dus geen huiswerk printen, mailen of zelf nakijken. Alle oefeningen worden gemaakt in dit pakket. Het huiswerk wordt door de docent nagekeken en op de volgende les besproken of de cursist krijgt een berichtje in Typewriter. Dit zelfde bericht ontvangt de ouder in de mail.
Leerlingen zijn enthousiast over Typewriter, het slagingspercentage vorig cursusjaar; ruim 99 procent. Voor meer informatie zie: www.ba-t.nl en www.typewriteronline.nl.

Zie voor verdere informatie ook de advertentie in de Brug.