Afbeelding

Primo keukens opent showroom in Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Primo Keukens opent op vrijdag 28 augustus een nieuwe vestiging aan de Zambonistraat 4 in Kampen. De medewerkers Paul van den Berg en Hennie van Schravendijk zijn trots op de prachtige showroom tussen Aldi en Halfords. ?We hebben nu de voordeligste keukenzaak van Nederland ook in Kampen.?

De showroom gaat pas op vrijdag 28 augustus officieel open, maar er zijn al behoorlijk wat klanten binnen geweest. ?We hebben in de aanloop al verschillende keukens verkocht want mensen zijn altijd nieuwsgierig?, vertellen de medewerkers van den Berg en Van Schravendijk.
De plek aan de Zambonistraat, tussen Aldi en Halfords, is ideaal. ?Er is een ruime parkeerplaats en we vullen elkaar op het gehele Melmerpark goed aan?, vertellen Paul en Hennie. ?Wij verkopen keukens van een goed Duits merk in de prijsklasse van een kleine 2000 euro tot 7500 euro. Onze kracht is dat wij een vaste lage prijs hebben en de klant niet allerlei kortingspercentages en ?gratis' montages voorschotelen. En door de gezamenlijke inkoop met onze andere vestigingen in Meppel en Heerenveen kunnen wij veel bieden voor kleine prijzen.?

De economie trekt aan en daarom zijn Paul en Hennie ervan overtuigd dat Primo Keukens ook in Kampen een groot succes gaat worden ?Wij richten ons op de goedkopere markt, net als Ikea bijvoorbeeld. Wij kunnen de concurrentie daarmee prima aan; de keukens zien er net zo leuk uit, alleen gaan wij verder in onze adviesfunctie. We maken een tekening, helpen de klant op weg met een leidingschema en we kunnen ook de montage regelen?, vertelt het tweetal.

Tijdens de openingsweek is er een gratis vaatwasser voor de eerste tien keukenkopers. Alle kopers van een keuken krijgen een gratis keukenkraan en bovendien kunnen granieten werkbladen worden gekocht voor een echte bodemprijs. Tenslotte gaan veel keukens tijdens de actieweek voor aanbiedingsprijzen weg.