Disney kleurwedstrijd bij Specsavers Kampen

Partnerbijdrages

Samen met je vader of moeder naar de exclusieve preview van de Disney Pixar film ?Binnenstebuiten' in de bioscoop op het Nederlandse Hoofdkantoor van Disney te Hoofddorp. Dat is een kinderwens die Specsavers op woensdagmiddag 19 augustus in vervulling laat gaan voor de 15 winnaars van de Disney Kleurwedstrijd. Kinderen tussen 5 en 10 jaar uit Kampen en omstreken mogen meedoen aan deze kleurplatenactie. Het enige wat ze hoeven te doen, is de Disney kleurplaat die bij de Specsavers-winkel aan Oudestraat 85 of viawww.specsavers.nl/kleurplaat verkrijgbaar is, in te kleuren en deze vóór zaterdag 18 juli 2015 bij de winkel in te leveren. Wie weet, maken zij dan kans op de hoofdprijs.

Specsavers Kampen organiseert de kleurwedstrijd naar aanleiding van haar nieuwe collectie Disney-monturen. Voor de allerkleinsten zijn er Winnie de Poeh brilletjes, voor jongens stoere Cars, Toy Story en Star Wars monturen en voor de meisjes Disney Princess brillen van Rapunzel en Sneeuwwitje. Alle Disney-monturen van Specsavers zijn voor 139 euro verkrijgbaar.

Kleurwedstrijd
Elke Specsavers-winkel kiest de mooiste tekeningen uit en stuurt deze naar de landelijke jury. Zij kiezen de meest creatieve en originele kleurplaten uit. In totaal komen er 15 winnaars uit de bus. Deze kinderen krijgen van 27 tot en met 31 juli persoonlijk bericht. De prijswinnaars ontvangen twee exclusieve toegangskaarten voor ?Binnenstebuiten'.

Specsavers Kampen
Oudestraat 85
8261 CH Kampen
(038) 333 6965