Afbeelding
Aangeleverd

Jonge ondernemer opent sfeervolle Barbershop Batu aan Oudestraat

Partnerbijdrages

Aan de Oudestraat 53 in hartje Kampen, naast Zeeman, heeft de jonge ondernemer Batuhan Bektas de deur van Barbershop Batu geopend. Ter gelegenheid van de opening wordt er in de hele maand maart een knallende actie gehouden. Klanten kunnen zich op vertoon van deze krant laten behandelen voor slechts 12,50 euro. De normale prijs is 18 euro. 

Batuhan heeft zijn pand zowel van binnen als van buiten geheel opgeknapt en er een ouderwetse barbershop voor mannen, jongens en kinderen gevestigd. ‘’Een eigen zaak is een droom die uitkomt, ‘’zegt de 21-jarige ondernemer, die al vanaf zijn veertiende allerlei bijbaantjes had in het kappersvak. 

Luxe uitstraling 

Batuhan combineert een ouderwetse barbershop met een nieuwe, sfeervolle en luxe uitstraling in een geheel eigen stijl. ‘’Ik zet in Kampen iets heel nieuws neer, waarmee ik me duidelijk onderscheid. Ik heb het dan niet alleen over mijn pand, waarin marmer en goudkleurige elementen zijn aangebracht, maar ook over de complete behandelingen. Standaard bij een knipbeurt zijn het gebruik van warme handdoeken en het bijwerken van oor- en neusharen en wenkbrauwen. Verder kunnen klanten terecht voor het scheren of knippen van hun baard. Iedere klant krijgt een kopje thee of koffie. Ook weer geheel in stijl, met een gouden lepeltje.’’ Barbershop Batu verkoopt bovendien haarverzorgingsproducten, onder meer haarwax, haargel en baardproducten. Barbershop Batu werkt meten zonder afspraak en is zes dagen per week geopend. Bel voor een afspraak:06-33470111 en volg Barbershopbatu op instagram of www.barbershopbatu.nl 

Dit is een partnerbijdrage van Barbershop Batu.