Afbeelding

De lucht in met vernieuwde Kagas

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kagas/ Warmtestore heeft de showroom aanzienlijk uitgebreid. Dat viert het Kamper bedrijf op zaterdag 20 september met tal van aanbiedingen. Bovendien maakt Kagas het mensen nu wel heel erg gemakkelijk om een helikoptervlucht boven Kampen te maken.

?Met de aankoop van een aangrenzend pand hebben wij de showroom aanmerkelijk vergroot, we hebben nu honderd vierkante meter extra showroom en ook nog ruimte voor opslag?, vertelt Jeroen Hup van Kagas.

De uitbreiding geeft Kagas/ Warmtestore de kans om hout- en pelletkachels op een grootse wijze de presenteren. Pelletkachels zijn de laatste jaren flink in opkomst. Dit zijn vol automatische kachels, gestookt op kleine biobrandstofkorrels (houtpellets). ?Hiermee kun je tot wel 50 procent besparen op je huidige stookkosten?, aldus Hup. Daarnaast treft u bij Kagas/ Warmtestore de nieuwste modellen gashaarden.

Kagas wil de nieuwe showroom feestelijk openen. Daarom houdt de warmtespecialist aan de Industrieweg op 20 september een grote feestelijke dag. Op deze dag pakt Kagas uit met een wel heel aantrekkelijke actie. Iedere klant die een kachel of een CV-ketel koopt op deze dag, krijgt gratis een helikoptervlucht. Daarnaast kunnen mensen profiteren van een aantrekkelijke BTW-actie van Kagas. Onder de noemer ?BTW, weg ermee', biedt Kagas/ Warmtestore een korting van 21 procent op gashaarden en houtkachels. Tijdens de feestelijke dag zijn er demonstraties van pelletkachels en pelletkachels op CV. Er is een springkussen en bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Mensen die geen behoefte hebben aan een nieuwe kachel of CV-ketel, maar wel graag een helikoptervlucht willen maken, kunnen een los ticket boeken voor 60 euro. Graag reserveren via (038) 331 15 65.

Kagas
Industrieweg 4 Kampen
(038) 331 15 65