AMDG stelt zich voor met Kidsdag

Partnerbijdrages

KAMPEN - De jeugd van fanfarekorps AMDG begint zaterdag 17 september met de Kidsdag. Van 11.00 uur tot 16.00 uur worden er spellen gespeeld. "Het belooft een hele gezellige dag te worden", aldus AMDG. Familie en vrienden kunnen zich opgeven via het mailadres troellie@hotmail.com. De kosten voor deze dag bedragen 2,50 euro per persoon.

De AMV-jeugd heeft haar eerstejaars AMDG-diploma gehaald en deze groep mag nu verder met het instrument dat ieder zelf heeft gekozen. "De kinderen in deze groep zijn nu ongeveer 8 jaar en gaan van het muziekleven proeven. De basis-muzieklessen voor 6 tot en met 7 jarigen beginnen dit seizoen op de maandag van 16.00 uur tot 16.30 uur." Opgave kan via het mailadres karinschrijer@gmail.com.

De Superkids in de leeftijd van 5 tot en met 6 jaar gaan per 1 oktober van start op de woensdagmiddag van 15.45 uur tot 16.30 uur. Zij krijgen ''educatieve muzikale lessen'' Mensen kunnen hun kind opgeven door een mailtje te sturen naar lisannesollie@gmail.com. De showgirls van AMDG zijn zich aan het voorbereiden voor hun aankomende showwedstrijden. De B-showgirls gaan dit seizoen van start met een nieuwe instructie. Een kijkje nemen bij de showgirls kan op de woensdagavond vanaf 17.30 uur. Wie enthousiast is geworden kan zich aanmelden voor de showgirls via het mailadres johannazandbergen@home.nl.