Van Kesteren neemt autobedrijf Nieuwboer in Zwartsluis over

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van Kesteren Renault in Kampen heeft autobedrijf Cees Nieuwboer Renault in Zwartsluis overgenomen. "We waren het snel eens", vertelt Wimfried van Kesteren die in december de eerste gesprekken met Nieuwboer voerde. Nu, goed en wel zes weken later is de overname officieel bezegeld.

"Voor mij was het een beslissing die al langer in de lucht hing. Mijn andere bedrijf in de transport is de laatste jaren hard gegroeid en dan moet je op een bepaald moment een keuze maken. Ik ben blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Iedereen wordt hier beter van. Deze deal kent alleen maar winnaars", vertelt de verkopende partij Cees Nieuwboer.

Zijn broer Hans Nieuwboer en collega Arko Halfmouw blijven voor de klanten de vertrouwde gezichten in de werkplaats in Zwartsluis, terwijl ook Jeroen Paauw zijn werk als serviceadviseur blijft uitvoeren.

"De vaste kern van het bedrijf is een prima ploeg, met vele jaren Renaultervaring. Die hou ik er graag bij. Daarnaast hebben we er fris bloed bijgehaald in de persoon van Marnix Oostijen als verkoopadviseur. Een talentvolle jongen met ambitie. Natuurlijk ben ik ook regelmatig in Zwartsluis te vinden", aldus Van Kesteren. Hij ziet veel voordelen in de tweede vestiging in Zwartewaterland. "Vooral de schaalvergroting is interessant voor ons, maar juist ook voor de klanten. We kunnen de mensen in Zwartewaterland nu veel meer bieden. Ik heb om te beginnen de elektrische Zoë mee naar Zwartsluis genomen. Die was in Zwartsluis nog niet geïntroduceerd, terwijl het in Kampen bij zowel de zakelijke als particuliere rijders een succesnummer is".

Autobedrijf van Kesteren

Kilbystraat 4, 8263 CJ Kampen.