Afbeelding

KOV zet kroon op het werk met prijsuitreiking

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De prijswinnaars van de 'Koninklijke Spelen' van de Kamper Oranje Vereniging hebben afgelopen vrijdagavond in de showroom bij sponsor Van Kesteren Renault in Kampen, hun prijzen in ontvangst genomen. De bijbehorende felicitaties werden uitgedeeld door Adriaan van de Berg, Michel Bres van de KOV en de 12-jarige Babette van Kesteren.

De familie Jansen uit Kampen had na intensief familieberaad geschat dat er op Koningsdag 108 ballonnen in de oranje Renault Capture waren gegaan. De familie was de enige (van de 204 deelnemers) die precies het juiste aantal ballonnen raadde en daarmee twee bioscoopbonnen verdiende. Bij het raden van het bedrag van de boodschappen (83,34 euro), uitgestald in de kar van AH Van Mierlo, ging de prijs (boodschappen ter waarde van 83,50 euro) naar Jari Maurer uit Kampen. Hij was in totaal 93 andere raders te slim af. R. Polinder en G. Fentge ontvingen als troostprijs een kortingsbon van Van Mierlo omdat ze met hun schatting, net naast het juiste bedrag zaten.

De prijsuitreiking was de afsluitende kroon op het werk van alle KOV-leden. "We kunnen het niet zonder ondernemers zoals Van Mierlo en Van Kesteren. Dat we sponsoren hebben zoals Wärtsilä en Dekatel, bedrijven die eigenlijk geen direct reclamebelang bij sponsoring hebben, maar die toch een flinke bijdrage leveren is bijzonder", vertelt Adriaan van de Berg.

Ook voor Wimfried van Kesteren is de reclame, niet direct de eerste reden om zich als sponsor aan de KOV en Koningsdag te verbinden. "Dat ik sponsor ben, is begonnen met het aanstekelijke enthousiasme van Michel Bres en Adriaan van de Berg. Daarbij is het fantastisch om op Koningsdag actief mee te helpen aan een geslaagd feest", besluit Van Kesteren.

Afbeelding
Artiesten eren slachtoffers nationaalsocialisme met muzikale presentatie (3 foto's) 3 foto's instagram 5 mei, 00:25
Afbeelding
Dodenherdenking IJsselmuiden 2024 (4 foto's) 4 foto's instagram 4 mei, 23:10
www.vegk.nl
Aandacht voor 'Bevrijding' op bevrijdingsdag bij de Volle Evangelie Gemeente Kampen Algemeen Ingezonden 4 mei, 22:25