Afbeelding

Straetus accepteert betalingen in Bitcoin

Partnerbijdrages

Klanten en debiteuren van Straetus kunnen vanaf vandaag ook betalen met Bitcoin. Daarmee wordt Straetus het eerste incassobureau dat Bitcoin betalingen aanneemt. Bitcoin is een volledig digitale valuta. Via verschillende online wisseldiensten kunnen euro’s en andere valuta’s worden omgezet in de digitale munt.

Betalen met Bitcoin is een gemakkelijke, veilige en private manier om een betaling aan ons te versturen, zonder tussenpersonen of banken. Bitcoin is een internet valuta die gebruik maakt van beveiligde codes om te garanderen dat ze niet kunnen worden gemanipuleerd zoals banken harde valuta manipuleren. Het heeft geleid tot een vrije en gedecentraliseerde valuta die voor iedereen, met toegang tot internet, beschikbaar is.

Er kleven vele voordelen aan het gebruik van Bitcoin over traditionele betalingsmethoden. Het gebruik van Bitcoin maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker en veiliger om geld te versturen via het internet, omdat er geen derden bij betrokken zijn die hun eigen kosten doorberekenen.

”Het zo gemakkelijk mogelijk maken om te betalen, dat is ons doel. Zodoende past dit volledig in onze filosofie met betrekking tot innovatie.’’ Aldus algemeen directeur van Straetus Crijn Janssen.

Straetus incasseert snel en daadkrachtig, met behoud van de klantrelatie door het hanteren van een effectieve en transparante werkwijze. Vaak leidt dit tot spoedige betaling van de vordering met behoud van de klantrelatie. Kijk voor meer informatie op www.straetus.nl

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39