Afbeelding

De Hagenpoort denkt ook aan de kinderen met leuke kleurwedstrijd

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Hagenpoort houdt in de maand december een kleurwedstrijd voor de kinderen. Daarbij zijn leuke witgoedprijzen te winnen.

Let wel. Het gaat hier om witgoedproducten voor kinderen. Hoofdprijs is een mini-wasmachine voor de kinderen. Een kinderstofzuiger wordt als tweede, derde en vierde prijs weggegeven. Een hartstikke leuk product. Met deze stofzuiger kunnen kinderen hun moeder een handje helpen bij het stofzuigen. De kleine stofzuiger werkt echt en maakt ook geluid. Alle witgoedprijzen zijn van het erkende merk Miele.

De kleurplaat ligt klaar in de winkel. Tot en met zaterdag 30 december kunnen kinderen hun kleurplaat inleveren bij De Hagenpoort. De eerste week van januari volgend jaar volgt de prijsuitreiking. Iedere deelnemer krijgt een klein prijsje.

De kleurplaatwedstrijd valt samen met de traditionele Eindejaarsactie bij De Hagenpoort. Tot en met 30 december kunnen klanten flinke kortingen verdienen via de ‘Rode Droger’. Hierin zitten washandjes die elk goed zijn voor een bepaald kortingspercentage. “Bij iedere aankoop van minimaal 25 euro gaat de droger draaien. Vervolgens drukt de klant op een knop, stopt de droger en gaat de deur open. Daarna kan de klant een washandje pakken. Op deze manier worden kortingen van 3, 5,7, 10 of 15 procent gegeven”, zegt Rob Bottenberg van De Hagenpoort.

De Eindejaarsactie is ieder jaar een groot succes bij De Hagenpoort. Veel mensen brengen in de laatste maand van het jaar een bezoekje aan De Hagenpoort om een aankoop te doen. De Hagenpoort is specialist in inbouwapparatuur. “We verzorgen het plaatsen en installeren van bijvoorbeeld koelkasten, vaatwassers en kookplaten. We hebben handige jongens die dat perfect kunnen verzorgen.”

De Hagenpoort

Oudestraat 231 Kampen

(038) 332 22 25