G & W gaat strijd aan met Haarverlies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Haarverlies is voor veel mannen en vrouwen een ernstig probleem. In de afgelopen jaren is er veel onderzoek verricht naar de oorzaken van haaruitval en mogelijke oplossingen. De wetenschap is nu zo ver dat het mogelijk is om hiervoor producten te ontwikkelen die significant werkzaam zijn maar zonder negatieve bijwerkingen.

Neofollics pakt volgens G & W gezondheidswinkel als eerste Nederlandse producent van middelen tegen haarverlies het probleem grondig en bij de wortel aan. “Met een compleet en bewezen effectief programma. Dit programma bestaat naast de gebruikelijke toepassingsvormen als een shampoo, conditioner en lotion ook uit een supplement voor een grondige aanpak van binnenuit.”

G & W vervolgt: “Alle producten uit het Neofollics programma zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid wetenschappelijk en klinisch onderzoek en zijn samengesteld in nauwe samenwerking met diverse haarspecialisten, klinieken en apothekers. Dit leverde een complete lijn van kwalitatief hoogwaardige en bewezen effectieve producten op met een hoge concentratie aan werkzame stoffen. Doordat verschillende biochemische processen haargroei en het veroorzaken van haarverlies beïnvloeden, is een meervoudige aanpak noodzakelijk. Het probleem wordt hiermee ook van binnenuit aangepakt. De tabletten zorgen voor een hoogwaardige aanvulling van voedingsstoffen en de toegevoegde biotine draagt bij aan het behoud van normale haargroei, volume, sterk en glanzend haar. Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo, Lotion en Conditioner stimuleren de haargroei vanuit de haarwortel. Bovendien gaan ze factoren en invloeden tegen die gezonde haargroei beperken.”


Neofollics is verkrijgbaar bij Uw G&W GezondheidsWinkel Kampen vanaf 29.95. Oudestraat 140, 8261 CX Kampen.