Afbeelding

Bij Slaapadvies van Dijk vind je het juiste dekbed

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dromen doe je het liefst en het best onder een comfortabel dekbed. Een dekbed dat niet te warm, maar zeker niet te koud is. Maar hoe maak je nu de keuze voor het juiste dekbed? Als je langer dan 1.80 meter bent kies je voor een dekbed met een lengtemaat van 220cm. Je kunt dan in de winter lekker onder je dekbed kruipen zonder last van koude voeten. Wanneer beide partners onder één dekbed slapen heeft dat als voordeel dat je de gezelligheid en de warmte van elkaar hebt. Tevens ziet het bed er mooier uit wanneer het is opgemaakt.

Indien je ervoor kiest om beiden onder een apart dekbed te slapen heeft dat als voordeel dat je rustiger kunt slapen, omdat je dan niet hoeft te ‘strijden’ om een deel van het dekbed. Het grootste voordeel van een eigen dekbed is dat zowel jij als jouw partner onder een verschillend dekbed kunnen slapen. Mocht je partner het erg snel warm hebben dan loop je de kans dat je onder een te dun dekbed slaapt en het daardoor vaak koud hebt.

De vulling van het dekbed kan onder andere bestaan uit ganzendons of wol, maar kan ook een synthetische vulling zijn. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, adviseren wij bij allergieën in veel gevallen een goed (ganzen)donzen dekbed. Mensen met een huisstofmijtallergie wordt vaak ten onrechte afgeraden onder een donzen dekbed te slapen. Bij veel mensen speelt nog altijd het hardnekkige vooroordeel dat beddengoed met dons en veren een favoriet onderkomen is voor de huisstofmijt.

Ook personen met huisstofmijtallergie kunnen echter zonder problemen genieten van de voordelen en het comfort van ganzendonzen dekbedden. En niet onbelangrijk: Al het ganzendons dat voor onze dekbedden wordt gebruikt, wordt op diervriendelijke wijze verkregen. Wij helpen en adviseren je graag bij het dekbed van jouw keuze. Van elk dekbed hebben wij een voorbeeld in onze winkel, zodat je deze zelf kunt voelen en proberen.


Goed slapen, daar teken ik voor.

Gertjan van Dijk

Slaapadvies van Dijk
Geerstraat 29
8261 HL Kampen
038 331 34 85
www.slaapadviesvandijk.nl

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39