Afbeelding

Middagpauzediensten in Bovenkerk

Partnerbijdrages

KAMPEN – In de Bovenkerk worden de komende donderdagen tot en met 29 augustus korte middagpauzediensten gehouden. De diensten zijn een samenwerking tussen de Beraadsgroep van Kerken en de Bovenkerk.

Tienduizenden toeristen brengen in de zomermaanden een bezoek aan Kampen. Velen nemen een kijkje in de prachtige eeuwenoude kerk. Een mooie gelegenheid om bij alle drukte even tot rust te komen.

Het initiatief voor de Middagpauzediensten komt van de twaalf bij de Beraadsgroep van Kerken aangesloten Kamper kerken. Vorig jaar waren er nog vijf diensten, maar vanwege de grote belangstelling is dat uitgebreid tot twaalf; voor, tijdens en na de Kamperui(t)dagen. Het programma bestaat uit luisteren naar muziek, samenzang, bidden, lezen uit de Bijbel en een korte overdenking door een van de voorgangers van de samenwerkende kerken.

De diensten duren van 12.30 tot 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Wel is er een collecte. Na afloop is er gelegenheid voor napraten en ontmoeting.

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22