Afbeelding
Dik Leusink

Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies nieuwe wedstrijdsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen week heeft VSCO’61 de nieuwe wedstrijdsponsor Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies uit Oldebroek mogen begroeten. Op sportpark De Heughte werd de driejarige sponsorovereenkomst officieel ondertekend door financieel adviseur Beerd Doornewaard namens de sponsor en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Tevens werden de frisse en moderne reclamebordenborden formeel overhandigd. Klein & Uitslag ontving als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk van VSCO’61.

Met een ruime kennis en ervaring van meer dan twintig jaar starten Arno Klein (assurantiën) en Constan Uitslag (hypotheken) in september 2018 hun gezamenlijke bedrijf in het centrum van Oldebroek genaamd Klein & Uitslag Assurantie- & Hypotheekadvies. De onderneming geeft zowel advies aan particulieren als aan bedrijven. Deskundigheid, integriteit en helderheid zijn hierbij hun drijfveren.

Waar elders financiële instellingen de deuren sluiten of hun dienstverlening beperken, is Klein & Uitslag als onafhankelijk adviseur groeiende om de belangen van de klanten te behartigen. Of het nu gaat om de juiste samenstelling van een verzekeringspakket of om de keuze van de beste hypotheek voor een nieuwe woning, bij Klein & Uitslag bent u altijd zeker van persoonlijke dienstverlening en onafhankelijk advies. De onderneming werkt samen met meer dan 20 verschillende verzekeringsmaatschappijen en (hypotheek)banken.

Gelet op de groei en de aanwezige potentie is de ervaren Beerd Doornewaard sinds begin 2019 als freelance financieel adviseur verbonden aan Klein & Uitslag. Beerd heeft ruim 20 jaar ervaring in het bankwezen. “Ik zie het als mijn opdracht de klant te ontzorgen en te begeleiden in het maken van verantwoorde keuzes betreffende de woningfinanciering. Vanuit mijn wens om zelfstandig en onafhankelijk te adviseren heb ik mij verbonden aan Klein & Uitslag”, aldus een gedreven Doornewaard.

Voor een grotere naamsbekendheid heeft Klein & Uitslag, in navolging van sponsoring van andere regionale sportclubs, ook gekozen VSCO’61 te steunen. Afgelopen week vond op sportpark De Heughte de officiële ondertekening plaats van de driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst. Namens Klein & Uitslag zette Beerd Doornewaard zijn handtekening, terwijl sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder dit namens de club deed. Ook werden de moderne en fris ogende reclameborden formeel overgedragen. Een fraai bloemstuk werd de nieuwe wedstrijdsponsor aangeboden als blijk van bijzondere dank en waardering.

Bent u op zoek naar een gesprekspartner op het gebied van verzekeringen en hypotheken? Dan bent u welkom bij:

Klein & Uitslag Assurantie- en Hypotheekadvies
Zuiderzeestraatweg 125
8096 BE Oldebroek
T: 0525-760200
E: info@kleinuitslag.nl
www.kleinuitslag.nl

Ook te volgen via Twitter, Facebook en Instagram.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 4 uur geleden