Afbeelding
foto aangeleverd

Lift It Up met Reni en Elisa Krijgsman

Algemeen

KAMPEN – Reni en Elisa Krijgsman komen naar Quintus. Dit binnen de christelijke muziekwereld bekende duo verzorgt op zaterdag 6 februari tijdens de 2e editie van ‘Lift It Up’ workshops en seminars voor muzikanten en zangers uit alle kerken. Nieuw is een online kick-off op donderdag 19 november én de mogelijkheid van gratis (band)coaching voor muziekteams. 

Zangeres Stephanie Bergman-Agteres spreekt dan over het thema ‘Hart van aanbidding’. Zangers en muzikanten die hun muzikaal-technische kant verder willen ontwikkelen, kunnen in de komende maanden gebruikmaken van gratis (band/koor)coaching vanuit Quintus. Er is ruimte voor 10 deelnemers. Aanmelden via liftitup@quintuskampen.nl.

Lift It Up wordt zaterdag 6 februari afgesloten met een workshopdag met Reni en Elisa Krijgsman, gospelzangeres Marloes van Ommen, zangeres Stephanie Bergman-Agteres en diverse Quintus muziekdocenten waaronder Ton Nieuwkamp (saxofoon) en Jurjan Lipke (orgel). Aan het exacte programma (10.00 tot 16.00 uur) wordt momenteel hard gewerkt. Wil je sowieso de hele dag mee doen, meld je dan alvast aan via quintuskampen.nl. De kosten voor deze hele dag inclusief lunch bedragen 22,50 euro. Het is ook mogelijk om alleen de ochtend of middag deel te nemen. Dan betaal je 15 euro. Bij alle activiteiten neemt Quintus de dan geldende coronamaatregelen volop in acht. Kijk voor info en inschrijven op www.quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.

Fred Sollie

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 10 uur geleden