Afbeelding
archieffoto

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging IJVV met 5.000 euro

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Voetbalvereniging IJVV uit IJsselmuiden is door de VriendenLoterij benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt in dat kader eenmalig een bijdrage van 5.000 euro. IJVV gaat het geld gebruiken voor het verduurzamen, uitbreiden en renoveren van de kleedkamers op het sportcomplex.

Wilco Wezenberg van voetbalvereniging IJVV IJsselmuiden: “Fantastisch, wat een mooi bedrag! Met deze bijdrage kunnen we de kleedkamers op het sportcomplex verder verduurzamen, renoveren en uitbreiden. Een specifiek gedeelte van de nieuwe kleedkamers zal gebruikt worden voor onze damesafdeling. De aanpassingen zijn een grote investering, maar deze bijdrage is een mooie aanvulling.”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Structurele financiële steun

Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen voor een zelfgekozen organisatie meespelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.clubsvandeweek.nl

Fred Sollie