Senioren- voetbal van start bij IJVV

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Vanaf augustus 2015 gaat IJVV van start met het 60+ voetbal. IJVV heeft inmiddels zoveel belangstellenden, dat ze voorlopig een zestal woensdagmiddagen hebben geprikt, waarop de oude glorie de voetbalschoenen weer uit het vet haalt.

Voordat daadwerkelijk het veld betreden wordt, is er gelegenheid voor de senioren om de hartslag, de bloeddruk, het gewicht en de bloedsuiker te laten checken door iemand van Buurtzorg. Daarna is het tijd voor een onderling partijtje op het kunstgras. Wat volgens de organisatie opvalt is dat er belangstelling getoond is, vanuit zeer verschillende hoeken.

?Er zitten oud-IJVV'ers bij, maar ook oud-voetballers van andere clubs, mannen die op een behoorlijk niveau gespeeld hebben en anderen, die een treetje lager hun kunsten vertoonden. Als IJVV zijn we blij, dat we ook deze categorie voetballers iets aan kunnen bieden, waarbij ze de kicksen aan kunnen trekken. En mocht het in de smaak vallen, dan kijken we volgend jaar of we andere, soortgelijke ploegen kunnen vinden om weer ?echte wedstrijden' te gaan spelen.? Wie boven de zestig is en belangstelling heeft kan mailen naar senioren@ijvv.nl.