CIR Zwolle organiseert een inloopavond

Partnerbijdrages

CIR Zwolle organiseert een inloopavond op 27 januari. Belangstellenden kunnen langskomen om meer inzicht te krijgen in de soort zorg die CIR verzorgt; poliklinische revalidatie.


Er is de mogelijkheid om een drietal korte workshops te volgen die een beeld geven wat een traject bij het CIR inhoudt maar u kunt ook met één van de professionals (fysiotherapeut of een psycholoog) in gesprek gaan over wat poliklinische revalidatie precies inhoudt; hoe het vergoed wordt en voor wie het bedoeld is.

CIR behandelt mensen met chronische pijn in zeer uitgebreide revalidatieprogramma's. Na een uitgebreide diagnose hebben we een duidelijk beeld of een behandeling bij CIR kan helpen. Direct daarna start de behandeling en beginnen we samen te werken aan uw gezondheid. Iedere persoon krijgt een aanpak die op hem of haar is toegesneden. Eén ding weten we zeker; u wordt bij CIR misschien niet 100 procent ?de oude', maar wel 100 procent ?de nieuwe'.

De open avond vindt plaats op donderdag 29 januari 2015 van 19.00 uur ? 21.30 uur op onze CIR vestiging; dr. Stolteweg 42, 8025 AX, Zwolle.
Kijk eens op www.cir.nl. Meer informatie ook via: info@cir.nl of bel: 038 ? 426 54 02.CIR verzorgt poliklinische revalidatietrajecten in Zwolle, Arnhem en Amsterdam.