Snel beslissen is serieus besparen bij Pouw

Partnerbijdrages

Het is de lezer vast niet ontgaan. Vanaf 1 januari 2015 krijgen nieuwe auto's met een lagere uitstoot een hogere heffing via de aanschafbelasting BPM. Met als gevolg dat deze auto's fors duurder worden. Dat scheelt al snel tot euro 1.100,- op een Volkswagen up! en nog véél meer op een nieuwe Golf. Ook voor diverse Audi modellen heeft dit gevolgen.

Om die reden heeft Pouw honderden populaire Volkswagens en Audi's ingekocht zodat bezoekers nog kunnen profiteren van de lage prijzen. Schaf daarom voor 1 januari 2015 een nieuwe Volkswagen of Audi aan uit deze voorraad, zodat de prijsverhoging zeker ontlopen wordt.
Zakelijke rijders profiteren bovendien bij bepaalde modellen, naast een lagere leaseprijs, van een gunstiger bijtelling dan in 2015. In dat geval bespaart de klant tot en met 2019 (leaseperiode maximaal 60 maanden) jaarlijks vele honderden euro's netto op de bijtelling.
Kortom, het zal je voordeel maar zijn! Maak kennis met de bespaarmodellen van Pouw en bezoek de showroom of kijk alvast op www.pouw.nl voor een greep uit de voorraad. Pouw is te vinden in Deventer, Hardenberg, Rijssen, Zwolle, Kampen, Meppel en Steenwijk.

Pouw Kampen
Nijverheidsstraat 35
(038) 331 52 25

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 11 uur geleden