Hoofdmacht Reijersdam verliest van reserves

Sport

KAMPEN ? In de dagcompetitie was het tweede team van Reijersdam te sterk voor de hoofdmacht van dezelfde biljartvereniging. Reijersdam 1 ging met 42-33 onderuit in Wijkcentrum Reijersdam.

 

Bij het tweede team zorgden Martin ten Hove (moyenne 1.33) , Herman Segveld (1.27) en Willem Kars (0.85) voor de winstpartijen. Team 1 kwam slechts één keer tot winst Johan de Leeuw(2.15).

In de avondcompetitie speelde het eerste team van Reijersdam een uitwedstrijd tegen 't Westeinde uit Nieuwleusen en verloor met 5-2 . Alleen Jaap Ripke wist zijn partij te winnen met een moyenne van 2.03.

Reijersdam 2 speelde uit tegen de Trefkoele uit Dalfsen en verloor ook met 5-2 . Hier won Anneke Rietberg haar partij met een moyenne van 1.47.

Het derde team van Reijersdam won thuis overtuigend met 7-2 van BVV '91 uit Vollenhove.  Reinie Witteveen was erg goed op dreef. Ze won haar partij met een moyenne 2.20. Ook Adri Bossink( 1.20) en André Notrot( 1.23) kwamen tot winst.

 

De driebanders van BC Reijersdam speelden vrijdagavond in het wijkcentrum tegen De Pomerans uit Zwolle en zegevierden met 5-2. Klaas Riezebos won in een goede partij met een moyenne van 0.411. Ep van Staveren deed het nog beter. Hij klopte zijn tegenstander met een moyenne van 0.511.