Afbeelding
Foto: archiefbeeld

RTV Oost doet verslag van Koningsdag

Algemeen

REGIO - Overijssel viert Koningsdag en RTV Oost is erbij. De RTV Oost verslaggevers trekken de hele dag door de provincie om de sfeer te proeven. Radio Oost kleurt oranje en op TV Oost zijn ’s avonds de hoogtepunten in Koningsdag Overijssel te zien. En natuurlijk volg je alles ook op de social mediakanalen van de omroep.

In het radioprogramma Goeiemorgen Overijssel speelt Bert van Losser met luisteraars de Oranje Bingo. Iedereen kan meespelen en kans maken op leuke prijzen. Een gratis bingokaart staat op www.rtvoost.nl. Goeiemorgen Overijssel is er van 09:00 tot 13:00 uur op Radio Oost. De uitzending is ook via TV Oost te volgen.

Rad van Oranje

Wie weet het meest van het koningshuis en oranje tradities? In het radioprogramma Goeiemiddag Overijssel bepaalt Marcel Spijkerman met een draai aan het Rad van Oranje welke vraag beantwoord moet worden. Er zijn diverse prijzen te winnen. Goeiemiddag Overijssel is er van 13:00 tot 17:00 uur op Radio Oost. De uitzending is ook via TV Oost te volgen.

Koningsdag Overijssel

Hoe viert Overijssel Koningsdag? Alle feestelijke hoogtepunten van de dag komen ’s avonds op TV Oost in een uitgebreide samenvatting. De eerste uitzending is om 17:05 uur, en wordt daarna elk uur herhaald. 

Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Algemeen Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
(video) Insluiper steelt geld bij cafe´ in Kampen video 20 uur geleden
Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.