Afbeelding

Kansen door uitbreiding Luchthaven Lelystad 

Algemeen

REGIO - Bedrijfskring Lelystad organiseert samen met zeven regionale bedrijfskringen, VNO-NCW Midden en De Maatschappij op vrijdagmiddag 3 oktober vanaf 14.30 uur een bijeenkomst met de titel 'Runway 2 Opportunities' over de toekomstige economische betekenis van Lelystad Airport. 
 
Aanleiding voor de organisatie van dit evenement is het voorgenomen besluit om Lelystad Airport te ontwikkelen tot twin airport van Amsterdam Airport Schiphol. Dit kan een belangrijke economische impuls betekenen voor de regio in een straal van circa 70 km rondom deze luchthaven.
 
Op het businessevent 'Runway 2  Opportunities' krijgen ondernemers de gelegenheid om kennis te maken met de reeds gevestigde bedrijven. Daarnaast vertellen diverse CEO's van succesvolle bedrijven over hun bedrijf. Ook geven ze in gesprek met de zaal hun inspirerende visie op de economische kansen en mogelijkheden die de ontwikkeling van Lelystad Airport kan bieden. Voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad, Andries Greiner, treedt op als dagvoorzitter. Verder zijn er demonstraties en presentaties van innovaties op verschillende gebieden.
 
Op het evenement kunnen regionale ondernemers een presentatietafel afnemen om hun onderneming extra te profileren en nieuwe zakelijke initiatieven en samenwerkingen aan te gaan. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jack Schoone, bestuurslid Bedrijfskring Lelystad via: info@bedrijfskring.nl of 06 ? 13 51 21 81.

De bijeenkomst is voor alle ondernemers toegankelijk, maar aanmelding is verplicht. Kosten 25 euro per persoon, voor leden van de organiserende organisaties 10 euro.