Jeugd AV Isala '96 negende op NK

Sport

KAMPEN - Namens Atletiekvereniging Isala '96 kwam afgelopen weekeinde de meisjes C-ploeg in actie bij de Nederlandse kampioenschappen Competitieteams. De Kamper ploeg behaalde een negende plaats.

Bij het NK kwamen de beste twaalf ploegen van Nederland in actie. Namens Isala '96 kwam de jonge meisjes C-ploeg in actie. Dit team bestaat louter uit eerste jaars C-meisjes. In een veld met veelal oudere deelnemers pakte de ploeg, bestaande uit Ilke Hellendoorn, Isa Bos, Hannah Koster, Anna van Bruggen, Anne Jansen, Suzanne Boone en Jessie Tybout, een verdienstelijke negende plaats.

Voor de pupillen stond in Dronten de finale van de competitie op het programma. Drie van de zes ploegen haalde hier het podium. Bovendien sneuvelden twee Kamper records.Eerste plaatsen waren er voor de meisjes A-pupillen en de jongens B-pupillen.
De jongens C-pupillen C behaalden een derde plaats.

Dano van Mierlo zorgde voor een goede prestatie bij de jongens B-pupillen B.  Hij verbeterde het 27 jaar oude Kamperrecord uit 1984 van Nico de Vries op de 1000 meter en zette een tijd van 3.27.20 minuten in de boeken. In dezelfde categorie bij de meisjes kreeg Jonne Siebrand het Kamperrecord kogelstoten in handen door een afstand van 6.18 meter te behalen.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 3 uur geleden