Set Up besluit speciaal jaar met nederlaag bij Veracles

GRONINGEN - De volleyballers van Dépol-Set Up hebben het jaar met een nederlaag afgesloten. Veracles was met 3-1 te sterk. Set Up staat als promovendus op een tiende plaats op ruime afstand van de onderste twee plaatsen in de tweede divisie A. Set Up moest het doen zonder trainer Ron Kranenburg. De ploeg uit IJsselmuiden begon niet scherp aan de wedstrijd. De pass was niet zuiver en de kansen werden niet benut. Veracles daarentegen zat lekker in de wedstrijd en won de eerste set met 25-20. In de tweede set pakte Set Up de zaken beter op. De ploeg begon meer te scoren, maar keek toch voortdurend tegen een achterstand van twee punten aan. Uiteindelijk ging de tweede set met 25-22 verloren. Daarna waren de rollen omgedraaid. Set Up zat steeds met twee á drie punten aan de goede kant van de score. Bij een stand van 17-20 vielen wat arbitrale beslissingen in het nadeel uit van de IJsselmuidenaren. Daarna pakte Veracles de regie in handen en pakte de derde set met 25-22. In de vierde set kreeg Set Up vleugels. Al snel stonden de ploeg op een 1-10 voorsprong. Set Up won deze laatste set eenvoudig met 15-25 en pakte zo toch nog een punt.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 11 uur geleden