Eerste zege voor Wit-Blauw

KAMPEN - De korfballers Wit-Blauw/Green Organics hebben afgelopen zaterdag de eerste overwinning van het seizoen weten te boeken. Futara werd met 13-12 verslagen. Wit-Blauw begon voortvarend aan de wedstrijd en stond na tien minuten op een 4-0 voorsprong. Vanaf dat moment ging het aanvallend moeizamer bij de thuisploeg. Er lag te weinig tempo in de aanvallen en bij vlagen werd er te voorspelbaar gespeeld. Verdedigend had Wit-Blauw/Green Organics de zaken echter prima op orde. Futura kon dichterbij komen tot 4-3, maar Wit-Blauw wist tot de pauze telkens een voorsprong van twee doelpunten te behouden. Na rust wist Wit-Blauw de voorsprong zelfs uit te bouwen naar vier doelpunten verschil, maar verder kon de thuisploeg niet uitlopen. Wit-Blauw was beter dan Futura, maar wist de kansen niet te benutten. Hierdoor werd het in de slotfase nog spannend. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd stond Wit-Blauw op een schijnbaar comfortabele 12-8 voorsprong. Daarna verzuimde de ploeg om het duel in het slot te gooien. Futura speelde in deze fase alles of niets. Met drie treffers kwam het nog terug tot 13-12.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 7 uur geleden