Afbeelding
Erik Eenkhoorn

Oranjeconcert DEV in Bovenkerk

Algemeen

KAMPEN - Het Christelijk Kamper mannenkoor D.E.V. onder leiding van Gerwin van der Plaats houdt in samenwerking met de Kamper Oranje Vereniging op woensdag 27 april weer haar traditionele Oranjeconcert in de Bovenkerk.

Het traditionele Oranjeconcert van de KOV kent een rijke geschiedenis en is een begrip in Kampen en omstreken. Bijzondere medewerking wordt dit jaar verleend door de bekende sopraan Elma van den Dool en Marco den Toom zal weer plaats nemen op de orgelbank van het fraaie Hinsz-orgel.

Vorig jaar verrasten koor en organist het publiek met een vernieuwende aanpak. Ook dit jaar zal er naast de oude en vertrouwde vaderlandse liederen ruimte zijn voor klinkende verassingen, zo verzekert de organisatie. Bovendien zijn de verrichtingen te volgen via schermen in de kerk.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten á tien euro zijn verkrijgbaar op de avond van het concert aan de kerk. KOV-leden betalen in de voorverkoop zes euro. Niet leden betalen in de voorverkoop acht euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen: Fa. Th.Goossen, Oudestraat 130, Lovinkstraat 26, Penningkruid 27 en Toko Hannes, Winkelcentrum Hanzewijk.